Vela

L'heroïcitat de Jordi Xammar salvant la vida a un ciclista desaparegut

El regatista català Jordi Xammar ha estat protagonista per salvar la vida d'un jove que havia tingut un accident amb la seva bicicleta a Granada

Redacció Esport3Actualitzat

El regatista olímpic Jordi Xammar va explicar a "El larguero" la seva brutal experiència amb un jove desaparegut a Granada després de tenir un accident de bicicleta.

En una sessió d'entrenament a la serra granadina, Xammar va topar amb el jove Elías Matute, de qui s'havia denunciat la desaparició dies abans. Matute feia quatre dies que estava sol al bosc després d'haver-se precipitat amb la bici per un barranc, i es trobava en unes condicions dramàtiques, amb hematomes i símptomes de deshidratació.

Xammar va contactar amb la germana de l'accidentat per Instagram i va avisar una ambulància, i va aconseguir reanimar el jove, que portava tres dies sense beure ni menjar.

No és la primera vegada que Xammar s'erigeix com a heroi. Ho va fer després del tsunami d'Indonèsia, quan va deciidir agafar un avió per anar a ajudar la població. Ara, el regatista de Barcelona espera que l'èpica no quedi aquí i l'acompanyi fins a Tòquio, on podria aconseguir una medalla en la categoria 4-70.

Anar al contingut