Futbol

L'Hèrcules s'imposa a un trist Sevilla (2-0) i provoca la destitució d'Antonio Álvarez

David Trezeguet s'ha convertit en el botxí d'Antonio Álvarez a la banqueta del Sevilla. El davanter francès va ser l'autor dels dos gols que van donar la victòria a l'Hèrcules davant un conjunt sevillista que va donar una pobra imatge al Rico Pérez d'Alacant. Després del partit, el tècnic sevillista es va convertir en el primer de caure aquesta temporada a Primera en només cinc jornades de Lliga. El seu substitut serà Gregorio Manzano.

Actualitzat
David Trezeguet va fer un doblet per a l'Hèrcules. Primer va transformar un penal comès sobre Tiago i, pocs minuts després, va desviar un xut de Kiko Femenía per fer el 2-0 definitiu. El veterà davanter francès, amb tres dianes, ja s'ha convertit en el referent ofensiu del conjunt dirigit per Esteban Vigo, que també ha trobat en l'holandès Drenthe un autèntic punyal per la banda esquerra. El jugador cedit pel Reial Madrid va demostrar que sense la pressió d'un de gran pot ser un futbolista desequilibrant i fins i tot el públic local es va rendir a la seva velocitat en més d'una ocasió.

En la represa, el Sevilla va intentar reaccionar i va tenir alguna bona ocasió per reduir distàncies, però es va topar amb un inspirat Calatayud. Només han passat cinc jornades de Lliga i ja ha caigut un tècnic a Primera Divisió.
Anar al contingut