El Gran Premi d'Austràlia, que tradicionalment obre el Mundial, s'endarrereix 10 mesos (Reuters)
Motor

L'F1 anuncia canvis al calendari i començarà a Bahrain el 28 de març

El Gran Premi d'Austràlia, que obre tradicionalment el Mundial, s'endarrereix fins al novembre

L'F1 ha anunciat modificacions en el calendari del Mundial de Fórmula 1 del 2021, que havia anunciat al novembre. El més significatiu és el canvi de data del Gran Premi d'Austràlia, perquè era la primera prova del campionat. El seu pas del 21 de març al 21 de novembre implica que el Mundial començarà una setmana més tard del previst inicialment, el 28 de març, i que arrencarà amb el Gran Premi de Bahrain

A més, s'introdueix una segona prova a Itàlia, aquesta al circuit d'Imola, que serà també la segona del Mundial. Es correrà el 18 d'abril mentre es manté la de Monza al setembre. 

No hi ha data fixada sobre el Gran Premi de la Xina, i canvien lleugerament les dates dels Grans Premis del Brasil, de l'Aràbia Saudita i d'Abu Dhabi: mentre que el primer s'avança una setmana, els dos darrers, que tanquen el Mundial, es disputaran una setmana més tard del que estava previst. El campionat s'acabarà el 12 de desembre. 

Pel que fa al Gran Premi d'Espanya, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya després de l'acord firmat aquest mateix dilluns, es manté invariable per al 9 de maig, tot i que una setmana abans, el 2 de maig, hi ha una data reservada sense seu.       

 

Anar al contingut