L'explosió de Joao Félix fa parlar a l'Atlètic: Morata o Saúl n'opinen obertament
Joao Félix, feliç, contra el Betis (Europa Press)
Futbol

L'explosió de Joao Félix fa parlar a l'Atlètic: Morata o Saúl n'opinen obertament

L'estat de forma del jugador portuguès continua sent tema de conversa a l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El canvi radical de Joao Félix és ben sabut. I a l'Atlètic de Madrid han volgut dir-hi la seva. Diversos jugadors de l'equip madrileny s'han referit a l'explosió del portuguès, amb disparitat d'opinions. Álvaro Morata ha estat l'últim a pronunciar-se sobre el seu excompany, i ho ha fet amb to conciliador. Saúl Ñíguez, en canvi, ha estat més dur amb el seu pas per l'equip del Cholo.

Morata ha assegurat que Joao Félix és un jugador amb un talent "descomunal".

"No descobriré pas res. De vegades les coses no funcionen en un lloc i necessites un canvi, però crec que també a l'Atlètic ha tingut grans moments", ha dit Morata a Dazn

I de fet, no tanca la porta a una segona etapa de Joao Félix al club matalasser.

"És un noi molt jove i mai se sap en el món del futbol. Potser serà importantíssim en el dia de demà a l'Atlètic de Madrid, o potser no. Només sé que és un bon noi i que és un jugador que és diferent de la majoria dels jugadors"

Dards al portuguès

Els que no s'han mossegat la llengua són futbolistes com Diego Godín o Saúl Ñíguez. Saúl considera que és un "gran jugador" que "ha tingut mala sort de no poder-ho demostrar en aquest equip".

"Com a jugador és molt molt bo. Després... S'ha de voler, t'has d'adaptar, has d'intentar fer moltes coses que potser si el seu cap no estava en el millor moment, doncs no ha pogut ser aquí. Li desitjo tot el millor, que al Barça li vagi tot molt bé."

Després d'això és més contundent: "Ha començat molt fort, crec que ell també podria haver fet les coses millor, no les ha fet, i això crec que al club i a l'equip els ha passat factura."

 

 

Anar al contingut