Faubert amb la plantilla del Gavà (cfgava.blogspot.com.es)
Futbol

L'exmadridista Julien Faubert s'entrena amb el Gavà a l'espera de trobar equip

El jugador francès, conegut per adormir-se a la banqueta del Reial Madrid, busca equip. Mentrestant, aprofita per entrenar-se amb el Gavà.

Actualitzat

El futbolista Julien Faubert, conegut pel seu discret pas pel Reial Madrid, està sense equip. El més curiós del cas és que la passada temporada no va renovar el seu contracte amb el Bordeus, i ara, des de fa un mes i mig, s'entrena amb el Gavà, equip de Tercera Divisió. L'objectiu de Faubert no és fitxar per l'equip blaugrana, sinó exercitar-se amb ells fins que trobi equip.  

Faubert ha decidit traslladar-se finalment a Castelldefels perquè la seva dona és de la localitat. Al Madrid no va tenir gaire "sort" i només hi va poder estar sis mesos, procedent del West Ham, on sí que va ser un jugador indiscutible; lamentablement Juande Ramos no el tenia en els seus plans de futur per a l'equip blanc. Faubert explica al diari "As" que "si pogués tornar enrere faria les coses d'una altra manera. Hauria treballat més per tenir una oportunitat de Juande. No vaig poder mostrar el meu futbol". 

I és que Faubert segurament va ser més notícia per un capítol surrealista a la banqueta del Madrid que no pas pel seu joc. El jugador es va adormir durant el partit contra el Vila-real i va ser objectiu de totes les càmares. Ell, però, assegura en una entrevista al diari "As" que "només vaig tancar els ulls dos segons". 

Ara mateix, el Gavà és el quart classificat del grup 5 de la Tercera Divisió. Tot i que Faubert no té la intenció de quedar-se, mai se sap. 

Anar al contingut