Robert Fernández va jugar quatre temporades al Barça
Barça

L'exjugador Robert Fernández és el nou secretari tècnic del Barça

La junta de Bartomeu també ha designat Pep Segura com a secretari tècnic del futbol formatiu

Actualitzat

Les primeres decisions de la nova junta directiva del Barça han estat en l'àmbit esportiu. Robert Fernández serà el nou secretari tècnic del primer equip de futbol i Pep Segura, el nou secretari tècnic del futbol formatiu professional.

Robert Fernández, que té 53 anys, va ser jugador del Barça entre els anys 1986 i 1990. Amb la samarreta blaugrana, va jugar 196 partits oficials i va aconseguir tres títols: dues Copes del Rei i una Recopa d'Europa. També va jugar al Castelló, el València, el Vila-real i el Còrdova. Ha estat entrenador del València B, del Còrdova, de l'Oriola i de l'Alzira.

Pep Segura és professor d'INEF especialitzat en futbol i va pertànyer als serveis tècnics del Barça entre els anys 1997 i 2006. Va ser entrenador de l'Olympiacos grec, amb el qual va guanyar una Lliga i una Copa. També va ser director de l'Acadèmia del Liverpool.

Noves funcions per a Braida i Rexach

La junta directiva també ha nomenat Ariedo Braida com a responsable de l'"scouting" internacional i, Carles Rexach, com a responsable del "scouting" estatal. Braida i Rexach dependran d'Albert Soler, director d'Esports Professionals.

Anar al contingut