Esports

L'exjugador d'hoquei patins Ivan Tibau serà el nou secretari d'Esports de la Generalitat

Ivan Tibau serà el nou secretari d'Esports de la Generalitat, en substitució d'Anna Pruna. Per primera vegada en la història, al capdavant d'aquesta secretaria hi haurà un exesportista. Tibau va ser jugador professional d'hoquei patins setze anys, durant els quals va sumar un Campionat del Món B amb la selecció catalana i tres lligues europees amb l'Igualada, entre altres títols. Actualment, Tibau era regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lloret de Mar i entrenador del Lloret d'hoquei patins.

Actualitzat
Dimarts que ve nomenaran Ivan Tibau nou secretari general d'Esports de la Generalitat. L'exjugador i extècnic d'hoquei patins i excapità de la selecció de Catalunya d'aquest esport ha confirmat aquest divendres la notícia al programa "Catalunya vespre esports", de Catalunya Ràdio, i ha dit que reforçarà el paper de les seleccions catalanes. Ivan Tibau també ha dit que espera que no li retreguin que sempre va ser un gran defensor de l'oficialitat de les seleccions de Catalunya i que va dir que ja no tornaria a jugar amb la selecció espanyola. Tibau ha afegit que el govern de la Generalitat donarà molta importància al món de l'esport.

L'encara regidor a l'Ajuntament de Lloret, agafarà el càrrec esportiu de més responsabilitat a Catalunya, la Secretaria General de l'Esport, tot un repte per a aquest lloretenc de 37 anys. Tibau va ser el capità que va aixecar la Copa al Mundial B de Macau l'any 2004, l'única cita mundialística d'hoquei patins en què Catalunya ha pogut participar. La ciutat de Girona serà una de les altres de les renúncies d'Ivan Tibau. I és que s'haurà de traslladar a viure a Barcelona per poder exercir amb normalitat el nou càrrec.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut