Gerd Müller fa temps que està greument malalt
Futbol internacional

L'exinternacional alemany Gerd Müller té un estat avançat d'Alzheimer

L'exjugador del Bayern de Munic, de 69 anys, està greument malalt des de fa molt temps, segons ha informat el club bavarès en un comunicat

Actualitzat
L'exinternacional alemany Gerd Müller, de 69 anys, té un estat avançat d'Alzheimer, segons ha informat avui el seu antic club, el Bayern de Munic. "Desgraciadament, Gerd Müller està greument malalt des de fa molt temps", assegura l'equip bavarès en un comunicat en què s'explica que l'exjugador és atès per professionals.
   
El davanter alemany, anomenat el "bombarder de la nació", va marcar entre el 1964 i el 1979 533 gols amb el Bayern i 68 amb la selecció germànica, va ser nomenat "jugador europeu de l'any", va ser campió d'Europa i del món i va aixecar 13 títols amb el club bavarès. "Gerd Müller és un dels jugadors de futbol més grans del món. Sense els seus gols, ni el Bayern ni la selecció alemanya serien el que avui són", ha assegurat Karl-Heinz Rummenigge, president del Bayern de Munic.
   
Així mateix, va destacar el seu instint golejador i la seva humilitat malgrat tots els seus èxits, i la seva posterior trajectòria com a entrenador en les categories inferiors del club, on va entrenar, entre altres, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger i Thomas Müller. El club i la família de Müller van demanar amb aquesta declaració "el respecte necessari" cap a l'exjugador, de cara especialment al seu 70è aniversari, que se celebrarà el 3 de novembre i pel qual no hi haurà actes públics.
Anar al contingut