Futbol internacional

L'exentrenador anglès Barry Benell, declarat culpable de 36 càrrecs d'abusos sexuals a menors d'edat

Bennell, de 64 anys, exempleat del Crewe Alexandra i amb vincles pròxims al Manchester City i a diversos clubs del nord-oest d'Anglaterra, ha estat condemnat pel Tribunal de la Corona de Liverpool per abús, violació i assalt a nens d'edats compreses entre els 8 i els 15 anys

Actualitzat

L'exentrenador anglès Barry Bennell ha estat declarat aquest dimarts culpable per un tribunal anglès de 36 càrrecs d'abusos sexuals a menors d'edat en la dècada de 1980. Bennell, de 64 anys, exempleat del Crewe Alexandra i amb vincles pròxims al Manchester City i a diversos clubs del nord-oest d'Anglaterra, ha estat condemnat pel Tribunal de la Corona de Liverpool per abús, violació i assalt a nens d'edats compreses entre els 8 i els 15 anys.   

Durant l'audiència, el fiscal ha qualificat Bennell, que no ha estat present i ha prestat declaració per videoconferència al·legant malaltia, de "depredador" i de "pederasta decidit" que abusava sexualment de nens petits "a escala industrial".   

Barry Bennell, que s'ha canviat el nom a Richard Jones, ja havia estat declarat culpable pel mateix motiu al Regne Unit quan tenia 44 anys, després d'admetre 23 càrrecs d'abusos a nens d'entre 9 i 15 anys, amb una sentència de nou anys de presó. El 2015 també va ser sentenciat a dos anys de presó per abusar d'un nen de 12 anys en un campament de futbol a la localitat de Macclesfield.

Anar al contingut