Lewis Hamilton fa la "pole" 92 de la seva carrera (Reuters)
Motor

Lewis Hamilton tornarà a sortir des de la primera posició al GP d'Espanya

El pilot britànic tornarà a estar seguit per Valtteri Bottas a la primera fila. Verstappen serà tercer, bon paper dels Racing Point i Sainz serà setè

Francesc RosésActualitzat

Quarta "pole" per Lewis Hamilton en el que va de temporada després de batre al seu company Valtteri Bottas en la "qualy" del Gran Premi d'Espanya. Els pilots de Mercedes no han tingut rivals en el que porten de cap de setmana, i han superat Max Verstappen que ha aconseguit el tercer lloc en l'engraellat.

Set dècimes han separat al pilot de Red Bull de l'autor de la "pole", però el pilot holandès pot tenir millor ritme de carrera que els de Mercedes segons es va poder observar en la simulació de cursa que van fer en la jornada del divendres. El monoplaça de Verstappen utilitza més be els pneumàtics que els cotxes de l'equip de la casa alemanya.

El recuperat Checo Perez, absent de les dues curses de Silverstone per haver donat positiu en les proves del Covid-19, ha marcat el quart millor registre. Molta competitivitat dels cotxes Racing Point donat que el seu company, Lance Stroll, ha estat cinquè

Darrera del pilot canadenc s'ha classificat el company de Verstappen a Red Bull, Alex Albon, que ha superat per només 15 mil·lèsimes Carlos Sáinz, que ha estat el setè classificat. El pilot madrileny ocuparà un lloc senar en l'engraellat, sobre el paper amb més adherència que els parells, com per exemple el del seu company a McLaren, Lando Norris, que ha obtingut el vuitè millor temps.

Nova decepció a Ferrari, amb Charles Leclerc un cop més com el millor pilot, que ocuparà el novè lloc en la sortida davant Pierre Gasly. Sebastian Vettel, que gairebé va forçar al seu equip perquè li canvies el xassís del monoplaça, que estrena en aquesta cursa, ni ha pogut passar a la Q3 i sortirà onzè.

Aquesta ha estat la classificació del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1.

Anar al contingut