Lewis Hamilton s'ha posat una samarreta del Barça per animar el conjunt blaugrana de cara al clàssic contra el Reial Madrid (EFE)
Fórmula 1

Lewis Hamilton també guanya la cursa del GP d'Abu Dhabi de Fórmula 1

Francesc RosésActualitzat

Lewis Hamilton ha tancat amb victòria l'útima carrera del Campionat del Món de Fórmula 1, que ja tenia guanyat des del Gran Premi dels Estats Units. El pilot de Mercedes s'ha posat primer des del moment de la sortida i no ha deixat d'ocupar aquest lloc fins al final. Ha estat, possiblement, la carrera més confortable que ha tingut aquesta temporada.

Els rivals no han pogut fer-hi res. Max Verstappen ha estat el segon classificat en una altra cursa extraordinària en què ha batut clarament als pilots de Ferrari. El pilot holandès, com Hamilton, només ha fet una aturada al box per canviar pneumàtics, mentre que els pilots de Ferrari n'han hagut de parar dos cops. Charles Leclerc, segon en el començament de la cursa, ha estat el tercer classificat, tot i que el seu resultat depèn encara d'una investigació dels comissaris sobre el sistema d'alimentació del seu cotxe.

Sebastian Vettel, per la seva banda, ni ha pogut acabar darrere de Leclerc, ja que s'ha vist superat per Valtteri Bottas, que sortia des de l'última posició i ha anat remuntant al llarg de la cursa.

Gran carrera de Carlos Sainz, que necessitava un punt per acabar sisè en el Campionat del Món. El seu equip no ha estat encertat en l'estratègia i el pilot madrileny ha estat a punt d'acabar fora dels llocs amb dret a puntuar. En l'ultima volta, però, ha aconseguit avançar Nico Hülkenberg i, per tant, poder acabar darrere els pilots de Mercedes, Ferrari i Max Verstappen en la classificació final del campionat.

 

 

Anar al contingut