Lewis Hamilton fa la pole, però sortirà onzè (EFE)
Fórmula 1

Hamilton és el més ràpid a Turquia, però la pole és per a Bottas

El pilot britànic ha estat el més ràpid a Istanbul, però sortirà onzè a la cursa. Valtteri Bottas i Max Verstappen ocuparan la primera línia de la graella.

Francesc RosésActualitzat

Lewis Hamilton ha marcat el millor temps en la sessió de classificació pel Gran Premi de Turquia d'F1, però com té pendent una penalització per haver canviat el bloc de combustió del seu motor, prendrà la sortida en l'onzè lloc. La "pole" l'ocuparà el seu company d'equip Valtteri Bottas, que ha estat segon, i al seu costat en la primera línia, hi serà Max Verstappen, segon classificat del Mundial a dos punts de Hamilton.

Charles Leclerc, amb Ferrari, ocuparà el tercer lloc en l'engraellat, mentre que el seu company Carlos Sainz sortirà des del darrer lloc per haver canviat tots els elements del motor del seu monoplaça. El pilot madrileny només ha passat a la Q2 i ha ajudat Leclerc, donant-li aspiració, perquè el pilot de Montecarlo pogués accedir a la Q3.

Pierre Gasly sortirà en el quart lloc de l'engraellat al costat de Fernando Alonso, que ha igualat la posició de sortida del passat Gran Premi de Rússia.

La sessió de classificació ha començat amb la pista humida, tot i que s'ha anat eixugant permetent que els pilots fessin servir pneumàtics llisos. Excepte Yuki Tsunoda, tots els pilots han fet servir pneumàtics mitjans per passar a la sessió definitiva de manera que demà podran fer servir aquests compostos en la sortida. Tot això sempre que no plogui, donat que hi ha algunes amenaces de pluja de cara a la cursa. En aquest cas el Gran Premi seria d'allò més complicat, i podria donar problemes a la possible remuntada de Lewis Hamilton, que en condicions de sec, no hauria de tenir problemes per arribar, com a mínim, a posicions de podi.

Anar al contingut