Lewis Hamilton ha dominat amb autoritat els entrenaments del Gran Premi de Turquia (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton, penalitzat amb 10 places a la graella de sortida del Gran Premi de Turquia

L'actual líder del Mundial ha decidit un canvi de peces del seu motor abans dels primers entrenaments lliures

Actualitzat

La lluita pel títol del Mundial de Fórmula 1 viurà un nou capítol, el setzè, aquest cap de setmana al Gran Premi de Turquia. Lewis Hamilton (Mercedes) sortirà com a líder amb dos punts d'avantatge sobre Max Verstappen (Red Bull). Però el jove aspirant neerlandès tindrà una bona ocasió per recuperar el liderat, ja que Mercedes ha anunciat que Hamilton canviava el motor de combustió interna del seu cotxe, fet que li comportarà la pèrdua de deu places a l'engraellat de sortida sobre el temps que aconsegueixi a la sessió de qualificació. 

 

 

El més ràpid de la jornada

Malgrat aquest fet, o potser per aquest fet, Hamilton ha estat el més ràpid en les dues sessions d'entrenaments del Gran Premi de Turquia que s'han disputat aquest divendres. Max Verstappen, el seu gran rival en la classificació, només ha pogut fer el cinquè millor temps per darrere de Charles Leclerc (Ferrari), Valtteri Bottas (Mercedes) i el seu company d'equip, Sergio Pérez.  

  

 

El tercer i últim entrenament lliure es disputarà aquest dissabte, hores abans de la qualificació, que ordenarà la graella de sortida de la cursa dominical, prevista a 58 voltes, per completar un recorregut de 309 quilòmetres

 

Anar al contingut