Lewis Hamilton guanya a Spa i es queda a dues victòries del rècord de Michael Schumacher (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton no troba rival a Spa-Francorchamps i aconsegueix una nova victòria, la 89 de la seva carrera

Al britànic l'ha seguit el seu company a Mercedes Valtteri Bottas i Max Verstappen ha ocupat l'últim calaix del podi

Francesc RosésActualitzat

Cinquena victòria de la temporada per a Lewis Hamilton, que s'ha imposat en el Gran Premi de Bèlgica d'F1, i que se situa ja a només dos Grans Premis de Michael Schumacher, el pilot que n'ha guanyat més.

Lewis Hamilton, que ocupava la "pole" en l'engraellat, ha tornat a aprofitar la superioritat absoluta del seu Mercedes. Ha superat el seu company Valtteri Bottas en la frenada del primer viratge, i ha passat a encapçalar la carrera. Ha dominat sense problemes Bottas i ha hagut de cuidar els pneumàtics durs, que ha hagut de muntar abans d'hora, en la fase final de la carrera.

El seu company Valtteri Bottas també ha hagut de fer el canvi de pneumàtics aprofitant la neutralització de carrera mitjançant el cotxe de seguretat quan hi ha hagut l'accident d'Antonio Giovinazzi i George Russell. S'ha mantingut a la mateixa distància de Hamilton, però ha pogut aguantar la pressió de Max Verstappen, que, un cop més, ha estat el pilot que s'ha acostat més als de Mercedes.

El pilot holandès, que ha confessat que per a ell havia estat una cursa avorrida, ha pogut defensar el tercer lloc en el podi de la pressió de Daniel Ricciardo, que avui comptava amb un Renault que era el cotxe més ràpid en les rectes del circuit. El pilot australià ha acabat quart, davant del seu company Esteban Ocon, que en l'última fase de la cursa ha aconseguit superar Alex Albon. El company de Verstappen a Red Bull ha fet la segona part de la cursa amb pneumàtics més tous que tots els rivals.

Lando Norris ha acabat setè, i el seu company a McLaren, Carlos Sainz, ni ha pogut sortir, perquè l'equip ha detectat un inexplicable problema de motor i tubs d'escapament en el seu monoplaça.

Pierre Gasly, l'únic pilot que ha pres la sortida amb pneumàtics durs, ha estat el protagonista de la millor actuació, i ha acabat vuitè després de fer molts avançaments en la part final de la carrera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut