Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en el GP de Singapur de Fórmula 1 (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton fa els deures i guanya el GP de Singapur

Setena victòria de la temporada del pilot britànic, que agafa embranzida cap al seu cinquè títol mundial

Noel RodríguezActualitzat

No falla. El tetracampió del món Lewis Hamilton continua caminant amb pas ferm cap al pentacampionat i es distancia encara més al capdavant de la classificació. Ara ja són 40, els punts que el separen de Sebastian Vettel, amb 150 per disputar. L'alemany ha sigut tercer de la cursa. La segona posició l'ha ocupat un gran Max Verstappen.

Com és habitual, sortida accidentada en l'estret traçat de Singapur. Els protagonistes han sigut una vegada més els pilots de Force India, Sergio Pérez i Esteban Ocon, que s'han tocat en la primera volta. Nou episodi polèmic, doncs, entre dos pilots que l'any passat ja se les van tenir en més d'una ocasió. El francès s'ha queixat de la maniobra del seu company, que l'ha deixat fora de combat.

Després d'aquest incident ha hagut d'entrar a pista el cotxe de seguretat, però poc abans que ho fes Sebastian Vettel, que sortia tercer, ha aconseguit superar el combatiu Max Verstappen en una de les rectes d'aquest circuit urbà.

Amb Hamilton controlant la cursa, Ferrari ha mogut fitxa abans que Mercedes i han entrat primer al canvi de neumàtics. No només no han aconseguit prendre la primera posició al britànic, sinó que a sobre han perdut la segona en benefici del Red Bull de Max Verstappen.

La cursa s'ha estabilitzat fins que a falta de poc més de vint voltes han aparegut els doblats. Ball de bastons entre Romain Grosjean i Serugei Sirotkin amb Lewis Hamilton incapaç d'avançar-los. Això ho ha aprofitat Max Verstappen per enganxar-se a Hamilton i per ben poc que no hi ha canvi de líder.

Finalment, setena victòria de la temporada per a Lewis Hamilton, que després d'un inici de temporada complicat, torna a ser impecable en el tram decisiu.

Amb els sis pilots de Mercedes, Ferrari i Red Bull acabant la cursa, Fernando Alonso ha sigut el guanyador de l'altre gran premi. Setena posició de l'asturià, que li fa saltar tres llocs a la classificació del campionat. Alonso és ara vuitè del Mundial, a només tres punts del setè, Nico Hulkemberg. També ha puntuat Carlos Sainz. Vuitena posició per al futur pilot de McLaren, la mateixa que ja va aconseguir a Monza.

 

Anar al contingut