El Mercedes de Lewis Hamilton en acció
Fórmula 1

El campió Hamilton marca el millor temps a Bahrain

Coronat per setena vegada campió del món fa dues setmanes, el pilot anglès ha comandat la taula de temps als primers entrenaments del circuit de Sakhir

Actualitzat

Lewis Hamilton ha marcat el millor temps en la primera jornada d'entrenaments. El Gran Premi de Bahrain és l'antepenúltima cursa del Campionat del Món d'F1, que ja es va decidir a Turquia en favor del pilot de Mercedes. Max Verstappen ha fet el segon millor registre, a 3 dècimes del campió del món, però ha fet la seva volta més ràpida amb un pneumàtic més dur. Valtteri Bottas ha obtingut el tercer millor temps.

Checo Pérez, amb Racing Point, ha marcat el quart millor temps davant Daniel Ricciardo i Pierre Gasly. El pilot mexicà ha reconegut avui que si no pot pilotar per Red Bull en el pròxim Mundial podria descansar de la Fórmula, almenys una temporada.

L'equip de les begudes energètiques dubta sobre la continuïtat d'Alex Albon, que precisament avui ha estat víctima d'una sortida de pista violenta en la qual ha destrossat el seu monoplaça. El pilot anglès d'origen tailandès ha comés una errada que l'ha enviat contra les tanques de protecció. Carlos Sainz, que ha hagut d'avortar la seva volta ràpida per l'accident d'Albon, s'ha classificat tretzè, entre els Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc.

 

      

Anar al contingut