Lewis Hamilton
Lewis Hamilton ha rodat a temps de rècord en la primera jornada del GP d'Àustria (Reuters)
Motor

Lewis Hamilton deixa Sebastian Vettel enrere i fa el rècord del circuit al GP d'Àustria de Fórmula 1

L'anglès ha rebut una sanció de sis llocs per haver canviat la caixa de canvis. Alonso fa el millor entrenament lliure de la temporada amb un vuitè lloc; Sainz viu una jornada difícil i acaba quinzè

Actualitzat

Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la jornada d'entrenaments lliures de divendres en el Gran Premi d'Àustria de Fórmula 1, al davant de Sebastian Vettel.

L'anglès s'està preparant a consciència per a la classificació oficial de dissabte, ja que li ha caigut una sanció de cinc llocs a la graella per haver canviat la caixa de canvis del seu cotxe quan encara no havia utilitzat l'anterior en sis curses. Per tant, sap que haurà de fer la "pole" per poder sortir sisè.

Hamilton, que ja havia estat el millor al matí, ha establert a la tarda un nou rècord del circuit d'Espielberg amb un 1.05,483, establert amb els pneumàtics ultratous. Vettel s'ha quedat a una dècima i mitja d'aquest temps.

Valtteri Bottas ha estat el tercer, a poc més de dues dècimes. Per tant, sembla que els Mercedes tindran molt a dir un altre cop a la casa dels Red Bulls que s'ha acabat conformant amb el quart lloc de Max Verstappen i el cinquè de Daniel Ricciardo. El company de Vettel a Ferrari, Kimi Räikkönen, ha estat sisè.

McLaren-Honda ha fet un dels millors divendres de l'any. Fernando Alonso ha estat vuitè, millorant en un lloc el resultat del matí. Stoffel Vandoorne ha estat dotzè.

Carlos Sainz, a qui se li va entravessar un parell de vegades l'últim revolt, ha acabat quinzè, dos llocs més enrere que en el primer entrenament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut