Fórmula 1

Lewis Hamilton continua fent història a l'F1

Lewis Hamilton va començar la trajectòria esportiva en el món dels karts, amb el suport de qui era director de McLaren, Ron Dennis, i l'any 2007 va poder debutar en l'equip d'F1 al costat de Fernando Alonso

Victòria de Lewis Hamilton al Gran Premi de Turquia 2020. El britànic, gràcies a aquest triomf, conquereix el setè Mundial de Fórmula 1, i iguala d'aquesta manera la fita aconseguida en el passat per Michael Schumacher.

Lewis Hamilton va començar la trajectòria esportiva en el món dels karts, amb el suport de qui era director de McLaren, Ron Dennis. L'any 2007 va poder debutar en l'equip d'F1 al costat de Fernando Alonso, però la mal portada rivalitat amb el pilot asturià va apartar del títol l'equip anglès.

La temporada següent, i sense Alonso, Hamilton va poder guanyar el Mundial a Felipe Massa gràcies a un avançament en els darrers revolts del Gran Premi del Brasil.

Però el següent títol no va arribar fins que va tornar a tenir el millor cotxe, el 2014, a l'inici de l'època híbrida dels Fórmula 1. Tot i això, Nico Rosberg, el company d'equip, li va guanyar el títol l'any 2016.

Amb Valtteri Bottas com a company des del 2017, Hamilton ha batut tots els rècords, el de victòries, amb què va superar Michael Schumacher, i el de títols amb el setè, amb què ha empatat amb el pilot alemany.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut