Hamilton, el més ràpid en els segons entrenaments lliures (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton confirma el domini dels Mercedes i lidera els segons entrenaments lliures del GP d'Espanya

El pilot britànic ha estat el més ràpid seguit pels Red Bull de Daniel Ricciardo i Max Verstappen i pel Ferrari de Sebastien Vettel. Fernando Alonso ha estat dotzè i Carlos Sainz, dissetè

Actualitzat

Lewis Hamilton ha confirmat el domini dels Mercedes al Circuit de Barcelona-Catalunya i ha estat el més ràpid en els segons entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1. El pilot britànic ha agafat el relleu del seu company d'equip, el finlandès Valtteri Bottas, que havia dominat la primera sessió matinal, seguit pels Red Bull de Daniel Ricciardo i Max Verstappen i pel Ferrari de Sebastian Vettel, que ha acabat quart però no ha pogut rodar en el tram final per uns problemes mecànics.

Pel que fa als dos pilots espanyols de la graella, l'asturià Fernando Alonso ha situat el seu McLaren a la dotzena posició, a més d'un segon i mig del millor temps de Hamilton, mentre que Carlos Sainz (Renault) només ha pogut ser dissetè a 2.413 del registre del britànic.

Aquest dissabte es disputarà la tercera i última sessió d'entrenaments lliures i a partir de les tres del migdia començarà la sessió de qualificació per definir la graella de sortida de la cursa de diumenge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut