Barça

Lewandowski: "Xavi m'ho ha fet tot més fàcil"

El davanter polonès ha parlat amb TV3 del seu primer any al FC Barcelona després d'haver-se convertit en el fitxatge estrella l'estiu passat

Novena Lliga consecutiva guanyada: vuit amb el Bayern i una amb el Barça. Celebrada com si fos la primera i amb la sensació que deixar Munic per Barcelona ha estat un encert total.

"A la rua vaig entendre què significa per als seguidors guanyar la Lliga. Per a mi va ser molt especial, uns sentiments increïbles. Tot el que vaig veure, molt emocionant."

Més de 30 gols la primera temporada en un equip on se li ha exigit molt més que només perforar la porteria contrària. Des del primer dia ha tingut una relació molt especial amb l'entrenador, Xavi Hernández.

"Per a mi, tot era nou. Havia d'entendre moltes coses. Per això Xavi m'explica sempre moltes coses del club i dels jugadors, i m'ho ha fet més fàcil, especialment al principi."

En clau de futur, Lewandowski coneix com pocs Joshua Kimmich, un somni blaugrana per rellevar Busquets:

"És un jugador i un noi increïble. No vull parlar gaire d'ell perquè és al Bayern de Munic, però el conec molt bé des de fa anys i només en puc dir coses positives, com a persona i com a futbolista."

El polonès va coincidir fa pocs dies amb Messi en l'entrega dels Premis Laureus. El 9 blaugrana sempre s'ha posicionat a favor del retorn de l'argentí:

"Quan vaig parlar amb ell de Barcelona, li vaig veure als ulls què significa per a ell aquest club i aquesta ciutat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut