Fins a tres equips s'interessen per Lewandowski, segons el seu representant (Reuters)
Futbol

Lewandowski vol que el Bayern el deixi marxar

El seu representant demana al club que ho entengui

Actualitzat

L'agent de Robert Lewandowski, Pini Zahavi, ha manifestat que el davanter polonès vol deixar el Bayern de Munic i que el club bavarès ho sap. En unes declaracions fetes a la revista  "Sport Bild", Zahavi ha dit que el club alemany "hauria d'entendre-ho" i que els motius pels quals el futbolista vol marxar "no tenen res a veure amb els diners o amb un equip determinat, ja que gairebé tots els grans clubs voldrien tenir el millor davanter del món a les seves files".

Segons Zahavi, Lewandowski pensa que "un canvi i un nou repte li convindrien a la seva carrera." L'agent, un israelià de 74 anys, representa el futbolista des del mes de febrer, quan Lewandowski va acomiadar el seu anterior representant, Cezary Kucharski. Es dona la circumstància que la relació entre Zahavi i Lewandowski s'acaba el 31 d'agost, just quan es tanca el mercat de fitxatges.

Lewandowski va renovar l'any 2016 amb el Bayern de Munic fins al 2021 i no té clàusula de rescissió. En les últimes setmanes, el seu nom ha estat associat al Reial Madrid, el PSG i el Manchester United. Els dos homes clau del Bayern, el president Uli Hoeness i el president del consell directiu Karl-Heinz Rummenigge, han manifestat en diverses ocasions el seu rebuig a deixar marxar el futbolista.

Zahavi proposa que el club que vulgui Lewandowski ofereixi al Bayern una quantitat determinada de diners pel traspàs i, a més, un davanter que ocupi la posició del polonès. Segons "Sport Bild", l'israelià ha contactat amb tres clubs i esmenta concretament el PSG, el Chelsea i el Manchester United, i assegura que el Reial Madrid ja ha descartat la possibilitat de fitxar el futbolista.

En la negociació, en el cas del PSG, podria estar implicat Edison Cavani i en el cas del Chelsea Álvaro Morata. Pel que fa al Manchester United, els anglesos podrien pagar una xifra per sobre dels 100 milions d'euros.

Anar al contingut