BARÇA

Lewandowski trenca el silenci i explica com va viure el seu final al Bayern

L'exjugador del conjunt bavarès i actual davanter del Barça assegura que el club va intentar crear un enfrontament inexistent amb ell per tenir arguments

Redacció Esport3Actualitzat

Les últimes setmanes de Lewandowski al Bayern de Munic no van ser fàcils per al jugador polonès. Les declaracions creuades sobre el seu futur van recórrer el món a través dels mitjans. Lewandowski havia expressat la seva voluntat de fitxar pel Barça, després que sentís que la seva etapa a alemanya havia acabat. Tot i això, les seves reiterades declaracions en aquesta direcció no van agradar gaire, sobretot a l'òrbita del club bavarès.

En una entrevista a ESPN, l'actual jugador del Barça ha trencat el silenci sobre el seu final a Munic. El davanter polonès ha assegurat que, des del Bayern, es va voler crear un fals enfrontament per tenir arguments de cara als aficionats. Un enfrontament, segons ell, inexistent.

Tot el que va passar en les últimes setmanes abans que marxés del Bayern, això també va ser, per descomptat, molta política, i el club va intentar buscar un enfrontament amb mi, perquè era difícil explicar-ho als aficionats. Els fans i jo vam haver d'acceptar això, encara que es diguessin moltíssimes ximpleries falses sobre mi.

Entre el reguitzell d'arguments per justificar la sortida de Lewandowski del Bayern, també es va parlar que una possible arribada de Haaland al club podria haver estat el detonant de la situació. Finalment, Haaland va fitxar pel City i el polonès va acabar marxant del Bayern. I és que, per Lewandowski, l'arribada del noruec no hauria suposat cap problema, però sí "la falta de veritat".

La possible arribada de Haaland no hi no va tenir res a veure... No hi veia un problema si ell arribava al Bayern. Però hi va haver qui no em va dir la veritat i ell va fer una altra cosa. Sempre és important ser clar, dir la veritat. Potser per algú aquest va ser el problema.

Malgrat tot, Robert Lewandowski sempre ha tingut bones paraules per al seu exequip, amb el qual ho va guanyar tot.

Sé que el meu pas pel Bayern Munic ha estat increïble. Sempre estaré agraït al club, per tot el que han fet per mi, perquè ho he guanyat tot amb el Bayern i, després de 12 anys de jugar a la Bundesliga, de jugar a Alemanya, sabia que era el moment de provar una cosa nova, de tenir un nou repte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut