Robert Lewandowski està veient porta amb més facilitat que tot el Barça junt (EFE)
Barça

Lewandowski suma més gols que tot el Barça

El davanter polonès serà la principal amenaça per a la porteria blaugrana en la missió dels de Xavi de guanyar a Munic

Redacció Esport3Actualitzat

La mala trajectòria a la Lliga de Campions ha portat el Barça a jugar-se la classificació en les pitjors condicions possibles: davant un rival, el Bayern de Munic, que els ha golejat en els últims enfrontaments entre els dos equips; en una ciutat, Munic, on el Barça no ha aconseguit mai guanyar, i amb el Barça menys golejador dels últims anys.

L'equip barcelonista només ha marcat dos gols fins ara en els 5 partits que ha jugat a la competició europea. Un balanç pobríssim, que contrasta amb l'alegria ofensiva del Bayern, el màxim realitzador de la competició amb 19 gols. Les diferències són tan abismals que un sol jugador, Robert Lewandowski, porta més gols aquesta temporada que tot el Barça junt. El davanter polonès és el màxim golejador de la Champions fins ara amb 9 gols i, sumant els 16 de la Bundesliga i els 2 que va marcar a la Supercopa alemanya, en suma 27 des que va començar la temporada. El Barça, de moment, en porta 25 entre Champions i Lliga.

A Lewandowski no sembla que el fet de quedar-se sense la Pilota d'Or li hagi tallat la inspiració golejadora. En el partit de la màxima rivalitat de la Bundesliga contra el Borussia Dortmund, l'anomenat Klassiker, ja va marcar dos dels tres gols de l'equip (2-3). Serà la principal amenaça per al Barça, si no és que Julian Nagelsmann, tècnic del Bayern, prefereix dosificar-lo tenint com té l'equip bavarès la classificació per a vuitens de final com a primer de grup garantida. Però tampoc és clar que una eventual absència del golejador polonès assequi la fluïdesa ofensiva del Bayern.      

 

Anar al contingut