Atletisme

Lewandowski s'imposa als 800 amb una marca discreta, i els espanyols Marco i López queden lluny del podi

Luis Alberto Marco, setè, i Kevin López, sisè, han estat molt lluny de sumar una nova medalla per a Espanya als Europeus d'atletisme de Barcelona. Els dos andalusos partien amb opcions a la final dels 800, però el primer s'ha enfonsat en els últims dos-cents metres i el segon ha pecat d'inexperiència i ha començat la remuntada quan ja era massa tard. La medalla d'or ha estat per al polonès Marcin Lewandowski amb un temps d'1.47.07, deu centèsimes més ràpid que el britànic Michael Rimmer i quinze més que el seu compatriota Adam Kszczot.

Actualitzat
De la resta de la jornada cal destacar l'ajustadíssima final femenina dels 100 metres tanques, en la qual la turca Nevin Yanit s'ha imposat per només tres centèsimes a l'irlandesa Derval O'Rourke i per sis a l'alemanya Carolin Nytra. També en categoria femenina, la francesa Myriam Soumaré ha donat la sorpresa i s'ha proclamat campiona d'Europa dels 200 metres per davant de l'ucraïnesa Brijina i la russa Fedoriva. Al triple salt, victòria d'Olha Saladuha.

Pel que fa a les finals masculines, el bielorús Andrei Mikhnevitx ha aconseguit l'or en llançament de pes en una prova en què l'espanyol Borja Vivas nomès ha pogut ser onzè. A més, el britànic David Green ha guanyat els 400 tanques amb autoritat, Renaud Lavillenie ha dominat la perxa i Andreas Thorkildsen ha triomfat en el llançament de javelina.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut