Lewandowski somrient amb la Bota d'Or (@lewy_official)
Lewandowski somrient amb la Bota d'Or de la temporada passada (@lewy_official)
Futbol internacional

Lewandowski recull la Bota d'Or com a màxim golejador europeu de la temporada passada

El davanter polonès del Bayern de Munic, que va marcar 41 gols en l'última edició de la Bundesliga i va superar el rècord que tenia Gerd Müller, ha assegurat en la cerimònia d'entrega que competeix contra ell mateix i no amb Lionel Messi i Cristiano Ronaldo

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha rebut aquest dimarts la Bota d'Or, un guardó que l'acredita com el màxim golejador del futbol europeu la temporada passada. El davanter polonès del Bayern de Munic, que va marcar 41 gols en l'última edició de la Bundesliga i va superar el rècord que tenia el mític Gerd Müller, ha assegurat en la cerimònia d'entrega que competeix contra ell mateix i no amb Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, els grans dominadors d'aquest trofeu les últimes temporades.

"Competeixo amb mi mateix. El que ells dos han fet és una cosa que potser no torni a repetir-se. Però em concentro en el que jo puc rendir. Això és una cosa que exigeix treball i respecte."

Preguntat sobre el seu futur i la possibilitat d'abandonar la Bundesliga per jugar en la lliga d'un altre país, Lewandowski ha deixat clar que està centrat al 100% en el Bayern i que no pensa en altres equips.

"És una pregunta que sento des de fa anys, però no tinc res en ment. Jugo contra aquests equips a la Lliga de Campions, on podem mostrar el nostre nivell enfront d'ells. Estic cent per cent amb el Bayern. Naturalment hi haurà sempre especulacions, però no les tinc en compte".

Als seus 33 anys, el polonès s'ha mostrat convençut que encara pot jugar algunes temporades més al seu nivell actual.

"La meva experiència és valuosa. Físicament em sento bé. Els meus exàmens mèdics són òptims. Això vol dir que el meu cos em permet jugar encara alguns anys a aquest nivell."

Precisament, Lewandowski es troba en un dels seus millors moments de forma en aquest inici de temporada i encadena 19 partits consecutius marcant. Uns registres espectaculars que espera seguir augmentant.

 

Anar al contingut