Lewandowski celebra un gol en el partit contra l'Elx (Reuters)
Barça

Competició rebutja la petició de l'Espanyol i Lewandowski jugarà el derbi

La decisió del Tribunal Central Contenciós de Madrid no s'altera i el davanter polonès serà a la gespa del Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol va demanar deixar sense efecte la resolució sobre Lewandowski i el Comitè de Competició ha estudiat aquest dissabte d'urgència la sol·licitud del quadre blanc-i-blau. Segons l'òrgan, "el Comitè no pot deixar sense efecte una resolució judicial", de manera que Lewandowski jugarà el derbi.

Campanada blaugrana abans del derbi

El davanter Robert Lewandowski podrà jugar el derbi de dissabte contra l'Espanyol després que el Tribunal Central Contenciós de Madrid ha concedit una mesura cautelar a la sanció imposada pel Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD). Així ho ha anunciat aquest divendres al migdia el FC Barcelona amb aquesta piulada:

A banda d'entrar a la convocatòria del tècnic egarenc i, presumiblement, tenir un lloc a l'onze titular, el davanter aprofitarà l'inici del derbi per oferir la Bota d'Or com a màxim realitzador de la temporada passada. Ho farà en companyia de Gavi, que mostrarà el Golden Boy.

Des del FC Barcelona es va veure desmesurada la sanció de 3 partits a Robert Lewandowski per la seva expulsió en el partit contra l'Osasuna, i pel gest posterior que va fer quan se n'anava cap al vestidor. Segons el dictamen del Comitè de Competició, va rebre un partit de sanció per la targeta vermella que va veure a Pamplona i dos més per fer un gest dirigit a l'àrbitre mentre abandonava el terreny de joc.

La sanció es compleix exclusivament a la Lliga. Prèviament a aquest "indult" concret, els tres partits que s'havia de perdre el davanter polonès eren la visita de l'Espanyol (31 de desembre) i els dels camps de l'Atlètic de Madrid (8 de gener) i del Getafe (22 de gener).

Els tornejos que podrà jugar segur de manera immediata seran tant la Copa del Rei com la Supercopa d'Espanya, també contra el Betis (12 de gener).

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut