Barça

Lewandowski ja xuta amb la samarreta (d'entrenament) del Barça

El polonès s'ha exercitat sobre la gespa de l'estadi de Miami abans de la golejada dels seus companys

Redacció Esport3Actualitzat

El primer entrenament sobre la gespa de Robert Lewandowski com a jugador del Barça ha estat al DRV-PNK Stadium de Fort Lauderdale. Tres hores després que el seu nou club oficialitzés el fitxatge, el polonès ha realitzat una sessió prèvia a la golejada dels seus nous companys. D'aquesta manera, les càmeres de TV3 han pogut enregistrar els primers xuts a porteria -- Arnau Tenas l'acompanyava a la porteria i ha pogut comprovar el seu cacau --, canvis de ritme i altres exercicis de preparació de l'ariet amb la samarreta del Barça. Això sí, de moment és la d'entrenament.

Com no podia ser d'altra manera, l'entrenador accidental del FC Barcelona en aquest inici de gira, Òscar Hernández, celebra la seva arribada: "Necessitàvem un jugador de referència mundial al davant i ara el tenim. Valorem l'esforç que ha fet el club".

S'espera que el polonès salti al camp amb la indumentària de partit en un escenari ben especial: el Barça-Madrid del proper diumenge (5.00 h, en directe per TV3 i Esport3.cat). No hauria pogut escollir millor data per debutar.

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut