Robert Lewandowski, el golejador del Bayern de Munic (Reuters)
Lliga de Campions

Lewandowski: "El Reial Madrid és favorit, però això no vol dir que ens hagin de guanyar"

El davanter polonès del Bayern de Munic admet que els blancs són favorits en la semifinal de la Champions, tot i que considera que el seu equip hi arriba en un bon moment

Actualitzat

El davanter del Bayern Munic Robert Lewandowski ha admès que el Reial Madrid és favorit davant el seu equip a la semifinal de la Lliga de Campions, però ha afegit que això no significa que hagi d'imposar-se en l'eliminatòria.  

"Quan has guanyat dues vegades seguides la Lliga de Campions està clar que ets favorit, però això no vol dir que vagin a guanyar-nos."

El jugador polonès ha destacat el bon moment que viu el seu equip, que s'ha demostrat en els últims partits, i ha subratllat que per arribar a la final cal estar en condicions de "derrotar qualsevol" rival.  

"Els últims partits han mostrat que estem en bona forma i ara cal pensar en el Reial Madrid. Hem de jugar completament concentrats i en el cas que el Madrid cometi errors hem de aprofitar-los. Si fem el nostre joc, el Madrid es pot veure en problemes."

Sobre la importància que té Cristiano Ronaldo per al Reial Madrid, Lewandowsi ha dit que és clara l'eficàcia golejadora del portuguès i ha recordat que ha marcat en els últims partits contra el Bayern.   

"Esperem que no marqui aquest any. Però el Reial Madrid no només és Cristiano Ronaldo."

Anar al contingut