Invasió de camp a Goodison Park per celebrar la permanència de l'Everton (Reuters)
Futbol

L'Everton salva la categoria amb una remuntada agònica

L'equip de Liverpool va capgirar un 0-2 advers davant el Crystal Place (3-2) per garantir-se la permanència a la Premier League

Redacció Esport3Actualitzat

Falta una jornada perquè s'acabi la temporada a la Premier League. Una temporada de malson per a l'Everton, un històric de la competició, que ha pogut acabar amb bon gust de boca, o almenys amb un sospir de tranquil·litat. L'equip de Liverpool ha assegurat la permanència amb un patidíssim triomf sobre el Crystal Palace (3-2). L'equip de Frank Lampard ha capgirat un 0-2 advers al descans, i s'ha endut el triomf gràcies a un gol de Dominic Calvert-Lewin al minut 81. 

Així ha acabat l'agonia per a un equip que va baixar per última vegada l'any 1951. Al final del partit, hi ha hagut invasió de camp i Patrick Vieira, l'entrenador del Palace, ha estomacat un aficionat de l'Everton que suposadament l'increpava, segons es pot veure en un vídeo que circula per les xarxes. Alguns seguidors de l'Everton han envoltat l'entrenador francès, però altres aficionats locals han intervingut per posar pau i deixar marxar Vieira.

Anar al contingut