Imatge de l'últim partit de l'Eurolliga al Palau, Barça-Bayern
Bàsquet

L'Eurolliga proposa acabar la competició al mes de juliol, en seu única i a porta tancada

La proposta inclou jugar els 54 partits que queden de la fase regular i la final, sempre que les condicions sanitàries ho permetin

Redacció Esport3Actualitzat

L'Eurolliga de bàsquet ja té full de ruta alternatiu a la paràlisi actual. La competició estrella del bàsquet europeu s'acabaria entre el 4 i el 26 de juliol, en seu única i, per descomptat, a porta tancada. Un cop suspesa la "final four" de Colònia, el propòsit de l'organització és que es puguin jugar els 54 partits pendents de la fase regular i la final, en una altra seu que encara està per decidir.

Aquest escenari contempla una primera etapa de quarantena fins a l'11 de juny, i un període d'entrenaments que s'allargaria fins al 2 de juliol. Tot això si els governs i les autoritats sanitàries dels diversos països donen llum verda a la represa de l'activitat esportiva. Aquest calendari és vàlid també per a la segona competició, l'Eurocup.

Pel que fa a la situació contractual, l'Eurolliga preveu que els contractes dels jugadors es prorroguin fins al 31 de juliol, i que els clubs es facin càrrec del 85 per cent dels salaris, en cas que la competició es pugui acabar segons aquest calendari.

Totes aquestes propostes queden pendents d'aprovació i tenen una data límit perquè es converteixin en definitives: el 24 de maig.

ARXIVAT A:
Coronavirus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut