Atletisme

L'atleta d'ultradistància Eugeni Roselló aconsegueix encadenar la Porta del Cel i la Carros de Foc en poc més de 57 hores

L'Eugeni ha aconseguit completar el seu repte i ha cobert 214 quilòmetres i 14.000 metres de desnivell positiu en poc més de 57 hores. Tota una gesta

Redacció Esport3Actualitzat

Repte aconseguit. L'atleta d'ultradistància Eugeni Roselló es va marcar l'objectiu d'unir, per primera vegada, traçats de la Porta del Cel i la Carros de Foc. I ho ha aconseguit. Recordem que va sortir de Tavascan la matinada de divendres, amb 214 quilòmetres i 14.000 metres de desnivell positiu al davant. Una gesta descomunal que ha pogut cobrir en poc més de 57 hores.

Els trams que ha hagut de fer durant la nit han estat els més durs, però la il·lusió de córrer per recaptar fons destinats a l'Hospital del Pallars li ha donat forces a aquest atleta de la Pobla de Segur. L'hem vist passar pel refugi Ernest Mallafré, al costat de l'estany de Sant Maurici, en el tram final cap al Colomina. I després ja ha fet el descens a Capdella per enfilar cap a la Pobla, on l'esperaven els seus veïns. L'Eugeni no ha pogut contenir l'emoció.

Vessant solidari

El repte, que Roselló ha batejat per a l'ocasió com a Carros del Cel, ha tingut un important vessant solidari. I és que el corredor pallarès s'ha compromès a donar a l'Hospital Comarcal del Pallars un euro per cada quilòmetre recorregut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut