Benjamin Thomas s'ha assegurat la victòria a la contra rellotge
CICLISME

Benjamin Thomas guanya l'Étoile de Bessèges i Vlasov la Volta a València

El campió de França de contra rellotge, Benjamin Thomas, ha pogut mantenir el liderat de l'Étoile de Bessèges en l'última etapa, una crono de 10 km i mig que ha guanyat el gran favorit, el campió del món de l'especialitat, l'italià Filippo Ganna

Actualitzat

Com era de preveure, Filippo Ganna s'ha adjudicat la contra rellotge de 10 km i mig amb què acabava l'Étoile de Bessèges. Els primers 8 km eren completament plans, però al final s'havia de pujar a l'ermita que domina la ciutat d'Alès, amb unes rampes que beneficiaven més els escaladors que els contra rellotgistes.

El francès Benjamin Thomas, dos cops campió de França de contra rellotge, ho ha donat tot i ha arribat extenuat a la línia d'arribada, firmant la tercera posició en l'etapa i certificant la seva victòria en la general final. Alberto Bettiol, segon a 16 segons, i el jove Tobias Halland Johannessen, tercer a 32, l'han acompanyat al podi.

També s'ha acabat aquest diumenge la Volta a la Comunitat Valenciana, amb la victòria del rus Aleksander Vlasov. L'última etapa l'ha guanyada a l'esrpint el neerlandès Fabio Jakobsen.

Anar al contingut