EFE/Fernando Alvarado
Eurolliga

L'Estrella Roja sorprèn i s'emporta la victòria a la pista del Reial Madrid (77-79)

Els serbis pràcticament sempre han portat la iniciativa en el marcador i han sorprès l'equip de Pablo Laso, que ha reaccionat massa tard i no ha pogut culminar la remuntada en la segona part

L'Estrella Roja ha donat la sorpresa i s'ha imposat a la pista del Reial Madrid en un partit de l'Eurolliga que es va haver d'ajornar la setmana passada (77-79). Els serbis pràcticament sempre han portat la iniciativa en el marcador i han sorprès l'equip de Pablo Laso, que ha reaccionat massa tard i no ha pogut culminar la remuntada en la segona part.

Al descans, l'Estrella Roja dominava per cinc punts de diferència (40-45) i tots els intents dels blancs per remuntar el resultat advers han estat estèrils. Corey Walden, amb 18 punts, 16 abans del descans, ha liderat l'inesperat triomf de l'equip de Belgrad, que la setmana passada no va poder viatjar a Madrid per la intensa nevada caiguda a la capital espanyola.

El Madrid ha encaixat la segona derrota europea consecutiva al Wizink Center i es queda tercer de la classificació, amb una victòria menys que el Barça i dues menys que el CSKA de Moscou.