mundial 2022

L'estratègia neerlandesa per descentrar Lautaro al penal decisiu que va desfermar la ira argentina

Fins a quatre jugadors dels Països Baixos van apropar-se al davanter de l'Inter en el seu camí cap als onze metres

Redacció Esport3Actualitzat

Poques seleccions es mouen tan bé en la tensió inherent en una eliminatòria mundialista com l'Argentina. No obstant, la seva rival als quarts de final, la jove Països Baixos del "vell" Van Gaal, també va deixar la tendresa de banda durant la tanda de penals que va decantar el duel.

El millor exemple són les imatges que va captar una de les càmeres fixes instal·lades a l'estadi de Lusail. S'hi veu l'estratègia que van seguir alguns jugadors neerlandesos per descentrar Lautaro Martínez al penal decisiu. Fins a quatre jugadors "oranje" van apropar-se al davanter de l'Inter en el seu camí cap als onze metres amb l'objectiu de fer-lo dubtar. L'àrbitre Mateu Lahoz, tan expeditiu en altres ocasions, va trigar uns segons a intervenir.

Com sabem a hores d'ara, el joc mental dels neerlandesos no va donar resultat. En un primer moment va desfermar la ira argentina i, després, va tenir efecte bumerang. Quan Lautaro va transformar la pena màxima, gairebé tots els jugadors de l'"albiceleste" --tots menys un, com s'observa a la imatge-- ho van celebrar girant-se contra ells.

La tan comentada reacció dels argentins quan Lautaro transforma el penal decisiu
La tan comentada reacció dels argentins quan Lautaro transforma el penal decisiu (Reuters)

De la pilotada de Paredes al "Què mires, babau?" de Messi

En la galeria d'imatges del taquicàrdic desenllaç dels quarts contra els Països Baixos, no hi faltarà la pilotada de Paredes a la banqueta rival, els balls del porter Dibu Martínez o la contrariada reacció de Leo Messi ja amb el xoc decidit. El ja mític "Què mires, babau?" dirigit a un davanter rival de qui, finalment, s'ha revelat el nom.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut