Jacob Ramsey
Jacob Ramsey, al costat de Coutinho, sense dorsal ni nom a la samarreta (Reuters)
Futbol internacional

L'estrany partit de Ramsey sense dorsal ni nom a la samarreta

El jugador de l'Aston Villa ha necessitat canviar-se la samarreta a l'inici del partit, i la nova elàstica no tenia res a darrere

Redacció Esport3Actualitzat

L'Aston Villa s'ha emportat la victòria en la seva visita al Goodison Park, territori enemic per a Steve Gerrard, mite del Liverpool. El tècnic anglès ha alineat dos exblaugranes en el seu onze inicial: Philippe Coutinho i Lucas Digne. Per part de l'Everton, també ha jugat un altre vell conegut del Camp Nou com és André Gomes.

El partit s'ha decidit amb un gol d'Emiliano Buendía a les acaballes de la primera part. El conjunt 'toffee' estrenava entrenador després del comiat de Rafa Benítez, però no ha pogut millorar la seva imatge i ha acabat caient per la mínima.

Però l'anècdota del partit l'ha protagonitzat Jacob Ramsey. El jugador ha vist com un rival li ha trencat la samarreta a l'inici de l'enfrontament, cosa que ha obligat el jugador de l'Aston Villa a canviar-se l'elàstica. Fins aquí, tot normal. El més inversemblant és que la samarreta que li han donat des de la banqueta no portava ni dorsal ni nom, cosa pràcticament inèdit en un partit oficial en l'àmbit professional.

 

Anar al contingut