Xavi va reaccionar al gol de Memphis alliberant tensions

L'estil de Xavi en la celebració del gol de Memphis

Amb un "saltet" dins de l'àrea tècnica, controlat però eufòric, l'egarenc descarregava la tensió acumulada durant els minuts de domini del Vila-real a la segona part

Quan el Barça estava contra les cordes i perdent la possessió de la pilota, el Vila-real seguia amb l'embranzida que li havia donat l'empat i el nou aparellament Mingueza-Chukwueze estava decantant la balança en favor del "submarí groc", Xavi va veure com el seu equip tornava a avançar-se al camp de la Ceràmica.

El gol de Memphis, al minut 87, va suposar l'1-2 i l'alleujament dels nervis del tècnic de Terrassa en el seu primer desplaçament. Però la reacció de Xavi al gol del neerlandès no només fa pensar que no les tenia totes amb el desenllaç del partit, com després va reconèixer a la premsa. També demostra que ja ha après a celebrar els gols com ho fan tants entrenadors, amb un "saltet" sense sortir de l'àrea tècnica.

Amb el xiulet final de l'àrbitre i la victòria blaugrana a la butxaca per 1-3, a Xavi també se'l va veure discutir amb alguns membres de la banqueta d'Unai Emery, tot i que després del partit va treure importància a l'episodi: "Són coses habituals del futbol".