Ansu Fati en un entrenament amb el Barça
Ansu Fati en un entrenament amb el Barça
Barça

El veritable motiu dels pocs minuts d'Ansu Fati al Barça de Xavi

Segons ha revelat el "Tot costa", el cos tècnic creu que encara no està el cent per cent

Redacció Esport3Actualitzat

El rum-rum amb Ansu Fati feia dies que durava, però l'estripada monumental del seu pare ha fet esclatar la qüestió. L'entorn del jugador està molt empipat amb el seu rol al Barça de Xavi.

Per què no té més minuts? La causa és l'estat físic del jugador. Segons ha explicat la periodista Laia Tudel al "Tot costa", els paràmetres amb els quals treballa el cos tècnic mostren que es troba encara a un nivell inferior a la resta de companys.

Li falta força i elasticitat

Ansu Fati té l'alta mèdica des de fa mesos i la lesió al tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra està ben cicatritzada. Tot i això, el davanter en continua acusant els efectes.

Com han explicat al "Tot costa", aquest tipus de lesió pot provocar fibrosi al múscul lesionat --una cicatriu dins del teixit-- que en limita l'elasticitat i la funcionalitat. 

Tot i ser perfectament apte per jugar, això fa que a Ansu Fati li falti encara força i elasticitat per encarar els duels com ho feia abans de la lesió. Per millorar-ho, el jugador té un pla específic per guanyar potència muscular. 

 

Anar al contingut