Vista general de l'estadi de La Cartuja (Reuters)
Futbol

L'estadi de La Cartuja tindrà fins a 16.000 espectadors per partit durant l'Eurocopa

L'estadi sevillà serà la seu dels partits d'Espanya a la primera fase i d'un duel de vuitens de final

Actualitzat

La Cartuja acollirà uns 16.000 espectadors en cadascun dels quatre partits de l'Eurocopa de futbol que es disputaran a l'estadi sevillà, per als quals s'ha dissenyat un dispositiu de seguretat amb més de mil policies i guàrdies civils, segons ha anunciat el ministre espanyol d'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

Després de presidir aquest dijous a Sevilla una reunió de coordinació de les administracions i serveis implicats en l'operatiu, el ministre ha destacat que "està tot perfectament greixat per aconseguir que aquest esdeveniment", que suposa una "gran oportunitat per a la imatge d'Espanya", sigui "un èxit" organitzatiu i en l'àmbit de la seguretat pública i també sanitari en celebrar-se "en una circumstància extraordinària" per la pandèmia.

Marlaska ha indicat que la xifra de 16.000 espectadors suposa "un 30 per cent de l'aforament" de La Cartuja --que el 23 d'abril va substituir Bilbao com una de les onze seus de l'Eurocopa de futbol--, i ha recordat que les mesures poden variar en funció de l'evolució de la pandèmia en cada moment.

L'estadi sevillà acollirà els tres partits de la primera fase: Espanya-Suècia (dilluns 14 de juny), Espanya-Polònia (dissabte 19) i Eslovàquia-Espanya (dimecres 23). A més, també s'hi disputarà un dels vuitens de final de la competició, previst per al diumenge 27 de juny.

Anar al contingut