Esport

L'esport català s'afegeix a la jornada reivindicativa del 8 de març

Clubs, institucions i esportistes del món de l'esport català s'han afegit al Dia Internacional de la Dona i han manifestat el seu suport a la jornada reivindicativa d'aquest 8 de març per la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, també en l'esport

RedaccióActualitzat

Esportistes, clubs esportius i federacions del món de l'esport de Catalunya s'han afegit a la jornada reinvidicativa del Dia Internacional de la Dona d'aquest 8 de març, convocada "en rebuig a la desigualtat i la discriminació que pateixen les dones en el mercat laboral i a la violència masclista".

El FC Barcelona viu la jornada dedicada al futbol femení titulada "És futbol i és femení", amb un acte a l'Auditori 1899 amb l'assistència del president, Josep Maria Bartomeu, de la directiva Maria Teixidor, i els entrenadors del primer equip masculí i femení, Ernesto Valverde i Fran Sánchez. També hi són les capitanes del Barça femení, Marta Unzué i Laura Ràfols.

Per la seva part, l'Espanyol commemorarà diumenge el Dia de la Dona. Aquest dijous ha passat per la Ciutat Esportiva la cantant Rocío Soler, periquita reconeguda, que interpretarà "Glòria als herois" i llegirà el manifest del Dia Internacional de la Dona.

Altres entitats de l'esport català com la Unió de Federacions Esportives han expressat a través de les xarxes socials el seu suport:

 

També esportistes com Laia Sanz, o les waterpolistes Maica García i Mati Ortiz.

 

També organismes com el CAR de Sant Cugat o Tarragona 2018:

I clubs com l'Espanyol, la Santboiana o el Granollers d'handbol i el Sant Adrià de bàsquet:

 

 

 

 

Anar al contingut