futbol

RDT rescata un punt a Cadis en una mala segona part de l'Espanyol (2-2)

El conjunt perico ha igualat després de veure com els andalusos els remuntaven el partit

Imma CasaresActualitzat

RDT ha rescatat un punt en l'últim suspir (2-2) per a un Espanyol que ha fet una molt mala segona meitat i havia vist com el Cadis li remuntava el partit.

Un empat agredolç

Al Nuevo Mirandilla, l'Espanyol buscava fer-se perdonar l'eliminació de Copa i el Cadis, de la mà d'un debutant a la Lliga, Sergio González, buscava la primera victòria com a local.

Els de Vicente Moreno han entrat bé al partit i al minut 10 una passada filtrada de Darder l'ha aprofitada Morlanes per fer el zero a 1 i el seu segon gol de la temporada.

Davant un Espanyol superior, Perea ha buscat sorprendre Diego López amb un xut ras. El porter gallec ha enviat la pilota a córner.

Abans del descans, Embarba ha protagonitzat una gran jugada personal desfent-se de quatre rivals abans de fer un xut centrat a les mans de Ledesma.

Més bona intenció que resolució hi ha hagut en la vaselina d'RDT que Ledesma ha atrapat sense problemes.

L'Espanyol dominava per zero a un al descans, però al minut 54 la defensa blanc-i-blava en ple ha quedat retratada abans que Negredo aprofités un regal per empatar el partit.

El gol ha fet ressuscitar un Cadis que ha vist com Salvi Sánchez ha tingut el gol de la remuntada. Diego López ha acabat impedint la tragèdia. Minuts, moments d'alternatives i ocasió d'RDT en el 65. Ledesma ha tret una mà miraculosa per liquidar l'empat.

Al minut 80, Negredo ha marcat de cap en una jugada en què Sobrino ha fet falta a Diego López. El VAR ha invalidat el gol uns minuts després d'invalidar per mans un altre gol del mateix jugador.

El mal joc de l'Espanyol ha tingut el seu càstig quan al minut 90 Iván Alejo ha guanyat l'esquena a Cabrera per fer el 2 a 1. En l'última acció del partit, RDT ha sortit al rescat per salvar un punt in extremis per a un equip blanc-i-blau especialment nefast en la segona part.