Els jugadors de l'Espanyol amb Leo Baptistao (@rcdespanyol)
Espanyol

L'Espanyol vol tancar la setmana amb una victòria contra un rival directe pel Top 10, l'Alabès

Els de Quique Sánchez Flores esperen sumar els tres punts, contra l'Alabès, després de la derrota contra l'Athletic per continuar aspirant al tren europeu

El RCD Espanyol rep l'Alabès (avui a les 13.00) per tancar una setmana amb molts minuts acumulats, després de la derrota davant l'Athletic Club (2-0). Els de Quique Sánchez Flores, però, no es desesperen i afronten el partit d'aquest dissabte amb la intenció de sumar els tres punts.

I és que els de Quique Sánchez Flores afronten aquest duel directe pel top 10 de la classificació amb tres punts de marge sobre el conjunt visitant. Els de Vitòria es presenten amb 40 punts a la cita, pels 43 dels pericos. Marc Navarro és la gran novetat de la convocatòria un cop superada la seva lesió. Torna també a l'equip Gerard Moreno i s'espera que Leo Baptistao, descartat a Bilbao, pugui jugar els seus primers minuts després de gairebé 4 mesos d'absència. Són baixa Javi Fuego, per sanció, i Álvaro Vázquez i Víctor Álvarez es queden fora per decisió tècnica.

Un Alabès que ha destacat aquesta temporada per ser un equip sòlid, fort defensivament i àgil contraatacant. El màxim golejador és Deyverson amb 6 gols i tot apunta que Mauricio Pellegrino recuperarà els seus jugadors més habituals després de donar-los descans davant de l'Osasuna la  jornada passada. L'argentí ha convocat 19 jugadors entre els quals destaca Carlos Vigaray, absent per lesió en els dos últims xocs.

En Lliga, l'Espanyol ha rebut l'Alabès en 11 ocasions amb un balanç de 7 victòries, 2 empats i 2 derrotes; i en el xoc de la primera volta, el planter periquito es va imposar per 0-1 a la recta final del partit disputat a l'estadi de Mendizorroza amb un gol de Gerard.