Espanyol

L'Espanyol salva un empat contra l'Athletic (1-1)

Tot i avançar-se amb un penal transformat per RDT, al minut 52 Iñaki Williams ha fet la igualada definitiva. Les aturades de Diego López han impedit la desfeta blanc-i-blava.

Imma Casares FerreiroActualitzat
Aleix Vidal pel lesionat Óscar Gil, i Morlanes i Nico Melamed per David López i Wu Lei; dos jugadors, aquests últims, que no van tenir la seva millor actuació al Martínez Valero contra l'Elx. El resultat: un onze superofensiu per plantar cara a un Athletic Club que fa 23 anys que no guanya en territori perico però que aquesta temporada ha puntuat en tots els seus desplaçaments.

Tot i ser dimarts, excel·lent aspecte a l'RCDE Stadium amb gairebé 16.200 espectadors. A assistència de Mikel Vesga la primera esgarrapada l'ha feta Nico Williams, el germà petit d'Iñaki. RDT ha contraatacat caçant un refús; la seva rematada ha sortit alta. Una errada de Cabrera ha propiciat una triple ocasió dels lleons; en cinc segons Sergi Gómez primer i Diego López després han evitat el gol de Sancet abans que Cabrera salvés el xut de Muniain.

Sancet ha intentat fer màgia amb un control i volea i el porter gallec de l'Espanyol, ha tornat a fer gala d'eterna juventut. Al minut 32 unes mans de Vesga han acabat amb el sisè gol de RDT aquesta temporada i el quart consecutiu. Tot i que Unai Simón li endevina la trajectòria no pot evitar que Raúl de Tomás continui en estat de gràcia.

De fet, a la represa, el mateix RDT ho ha tornat a provar de volea en una acció que acaba a córner. Al minut 52 una gran jugada d'Íñigo Lekue ha permès Iñaki Williams rematar a plaer per marcar el gol de l'empat i festejar-ho amb una celebració marca de la casa.

Yangel Herrera, que ja va tenir minuts contra l'Elx, ha entrat per Melendo al 58 i al 63 Unai Vencedor ha perdonat l'1 a 2 en un partit digne del bon moment dels dos equips. L'afició ha rebut amb una ovació el retorn de Puado just abans que respirés tranquil·la davant la consagració de Diego López com l'home del partit. Aquest cop Muniain ha estat la víctima del porter gallec.

I encara una altra gran intervenció de Diego López; la que ha servit per salvar el gol cantat de Berenguer en els últims minuts del partit. Diego López, home del partit, i RDT protagonista també pel seu cop de cap a Yeray que li ha valgut la vermella directa. Final elèctric en què Espanyol i Athlètic s'han repartit els punts.

RDT ha caigut en la provocació de Yeray i ha estat expulsat (EFE)