Embarba i Cabrera en un moment de l'entrenament
Embarba i Cabrera en un moment de l'entrenament
Espanyol

L'Espanyol vol mantenir el liderat en el retrobament de Vicente Moreno amb el Mallorca

L'Espanyol ha fet aquest matí l'última sessió abans del partit d'aquest diumenge a l'RCDE Stadium amb el Mallorca

Cristina Busquets RoviraActualitzat

La victòria amb l'Albacete a la primera jornada ha deixat l'Espanyol com a líder en aquest inici de temporada. El cartell de favorit, els blanc-i-blaus ja el tenien posat abans de començar la Lliga, però després de la imatge mostrada la setmana passada són el principal rival a batre. Aquest diumenge a les quatre de la tarda, Vicente Moreno es veurà les cares amb el seu antic equip, el Mallorca, que ara dirigeix Luis García. L'actual tècnic del conjunt illenc va posar encara més pressió a l'objectiu de l'Espanyol per a aquesta temporada.

"Crec que és l'únic equip de Segona Divisió -- i ja ho dic, desvinculeu-lo de Vicente Moreno, com si l'entrenador fos Jürgen Klopp-- que ha de pujar sí o sí destacat".

A la prèvia, Vicente Moreno no va defugir el cartell de favorits, però va deixar clar que qualsevol dels equips que han baixat de Primera aquesta temporada també opta a tenir-lo.

"No puc controlar el que pensen de nosaltres. Evidentment, a tots els equips que baixen de Primera a Segona Divisió ja els posen un cartell, no només a nosaltres. A nosaltres, al Leganés, que la temporada passada va quedar davant de nosaltres, i al Mallorca, que també va quedar davant."

L'Espanyol-Mallorca serà un dels duels de la jornada. De fet, la temporada passada era un partit de Primera i serà una bona pedra de toc per veure l'estat real del conjunt de Vicente Moreno.

El club ha publicat aquest migdia un vídeo emotiu a les xarxes socials.

Anar al contingut