Vicente Moreno vol seguir en el camí de la victòria contra l'Albacete (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol vol allargar la seva bona ratxa de resultats contra el Leganés

Els de Vicente Moreno volen encadenar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga contra el conjunt madrileny per mantenir-se en la primera posició de la classificació

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol no es vol aturar. Els de Vicente Moreno sumen 4 victòries consecutives en Lliga després de vèncer el Logronyès (4-0), el Castelló (1-3), el Fuenlabrada (4-0) i l'Albacete (0-3). Un balanç de 14 gols a favor i 1 en contra que ha permès als blanc-i-blaus recuperar la primera posició de la classificació en detriment d'un Mallorca a la baixa. Els catalans volen allargar la seva bona ratxa contra el Leganés, en el partit de demà, a les 9 del vespre, al RCDE Stadium.

En roda de premsa, Vicente Moreno ha explicat que l'equip només està centrat a guanyar.

"Volem seguir guanyant. Necessitem guanyar davant un gran equip que ha estat company de viatge en l'objectiu que ens hem marcat. Té grans jugadors i un gran cos tècnic. Cal tenir respecte i saber que ens enfrontem a un rival que ens posarà les coses molt difícils".

Són baixa per al partit de demà els lesionats Òscar Gil i Miguelón, a més a més dels infectats per coronavirus Luis López i Melendo. En canvi, Moreno recupera Leandro Cabrera després d'haver complert sanció per targetes contra l'Albacete. Raúl de Tomàs arriba en un bon moment de forma després d'anotar dos gols contra els manxecs i voldrà seguir donant caça al màxim artiller de la categoria, el davanter de l'Sporting, Uros Djurdjevic, autor, fins ara, de 21 gols.

Raúl de Tomàs, màxim artiller de l'equip blanc-i-blau (@RCDEspanyol)

Per la seva banda, el Leganés passa per un tram de temporada irregular. Els madrilenys s'aferren als llocs de play-off d'ascens, tenint en compte que les posicions d'accés directe ja són molt lluny. El lateral Sergi Palencia és dubte, mentre que són baixa segura Bustinza, Ignasi Miquel i Dani Lasure. Borja Bastón complirà partit de sanció per acumulació de targetes grogues.

Anar al contingut