Espanyol

L'Espanyol visita la Rosaleda amb l'objectiu de canviar la dinàmica negativa

L'Espanyol arriba a Màlaga amb la intenció de parar el cronòmetre de la sequera de gols i de resultats. Al davant es trobarà un Màlaga amb ressaca europea i que vol consolidar-se a la quarta posició de la Lliga. Aguirre compta amb baixes considerables per canviar la dinàmica negativa a la Rosaleda.

Actualitzat
L'Espanyol arriba a Màlaga amb la intenció de parar el cronòmetre de la sequera de gols i de resultats. Al davant es trobarà amb un Màlaga amb ressaca europea i que vol consolidar-se a la quarta posició de la Lliga. Aguirre compta amb baixes considerables per canviar la dinàmica negativa a la Rosaleda.

Amb Raúl Baena com a principal novetat, l'Espanyol sortirà a la Rosaleda amb l'objectiu de trencar la dinàmica negativa de les darreres jornades. Un empat i dues derrotes en les tres últimes jornades no acaben de convèncer l'aficionat "perico", que amb l'arribada d'Aguirre havia viscut una revifada considerable de l'equip. A més, en aquests tres enfrontaments, els blanc-i-blaus no han estat capaços de marcar cap gol. De la darrera diana de Sergio García ja han passat 354 minuts i amb el Màlaga volen parar la sequera. L'Espanyol, però, tindrà al davant un dels vuit millors equips d'Europa. Precisament la ressaca de la Champions podria passar factura als homes de Pellegrini, tot i que Baena deixa clar que l'equip no especula amb aquesta possibilitat.

Aguirre no pot comptar amb titulars indiscutibles com Javi López i Simao per sanció i una altra de les baixes considerables és Christian Alfonso, novetat a l'11 de Vallecas i que, en canvi, aquest cop no ha viatjat. Tejera és l'altre descartat de l'equip.

El Màlaga a la Lliga ha sumat dos punts dels últims 9 possibles i vol consolidar-se en la quarta posició. Per aquest partit Pellegrini ha descartat Baptista i Demichelis, aquest últim afectat per un procés viral. Tampoc saltaran al terreny de joc Eliseu ni Portillo a l'espera de la total recuperació. Iturra, per acumulació de targetes, és l'altra baixa del conjunt andalús.

A les 12 del migdia Aguirre podria sortir a la Rosaleda amb Casilla a la porteria. A la defensa la gran novetat seria la inclusió de Mattioni, a més de Colotto, Héctor Moreno i Capdevila. Forlín i Víctor Sánchez ocuparien el mig del camp, i al davant, Stuani, Verdú, Wakaso (en el lloc de l'habitual Simao) i Sergio García.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut