Una imatge de l'última sessió d'entrenament de l'Espanyol abans de viatjar a Eibar (@RCDEspanyol)
Espanyol

L'Espanyol viatja a Eibar amb la determinació de sumar els tres punts

Els blanc-i-blaus encaren una setmana en què els toca compaginar Lliga i Copa. Si aquest dilluns guanyen al camp de l'Eibar escalaran fins a la vuitena posició de Primera

Actualitzat

L'Espanyol s'enfronta aquest dilluns al vespre (21.00) a l'Eibar amb l'objectiu d'arrencar els tres punts del complicat estadi d'Ipurua, i és que si els blanc-i-blaus s'imposen als bascos, escalaran fins a la vuitena posició a la Lliga, per sobre de la Reial Societat.

Per aconseguir aquest objectiu, Rubi recupera dos dels seus habituals, el defensa Mario Hermoso i el davanter Sergio García. Per contra, el tècnic perico no podrà comptar amb els lesionats David López i Pedrosa.

Aquesta setmana el conjunt català entra en una de les etapes més complicades de la temporada ja que els toca compaginar dues competicions. Per una banda, els blanc-i-blaus no volen perdre pistonada a la Lliga en la lluita per aconseguir entrar en plaça europea i, per l'altra, encaren uns quarts de final de Copa contra el Betis (dijous a les 19.30), una competició en què, a aquestes alçades, ja no queden rivals fàcils.

Anar al contingut