Espanyol

L'Espanyol vendrà entrades del derbi només als seus socis per evitar incidents

La Copa ha provocat que Barça i Espanyol es tornin a veure les cares dimecres que ve, al mateix escenari on es van trobar fa menys de quatre mesos en partit de Lliga, i on els aldarulls van ser el més destacat del matx. És per això que l'Espanyol ha decidit vendre entrades només a disposició dels seus socis. Joan Laporta també ha dit que es un bon moment per mirar de recuperar la cordialitat entre les dues institucions. I en el vessant esportiu, tots dos equips estan satisfets de tornar a enfrontar-se.

Actualitzat
Les imatges de l'últim derbi encara continuen ben fresques a la memòria dels aficionats. El llançament de bengales des del sector que ocupaven els Boixos Nois va provocar molta tensió a la graderia i també a la llotja. L'actitud d'alguns jugadors del Barça després del partit, celebrant la victòria amb els aficionats blaugranes més radicals, va acabar d'encendre els ànims; a més, amb l'amenaça de denúncia per part de l'Espanyol, perquè s'entendia que incitava a la violència. Ara, un altre cop derbi i, d'entrada, amb la intenció de tancar ferides.

De l'últim precedent a la Copa, ara fa vuit anys, i també en quarts de final, el Barça va guanyar l'eliminatòria per un global de 3-2. El passat i el present converteixen els blaugrana en favorits. A Montjuïc, ja tenen assumit el paper de víctimes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut