Espanyol

Calero: "Seria il·lògic llançar Europa a les escombraries"

Actualitzat

Canvi de xip a l'Espanyol, i és que aquest dijous el conjunt blanc-i-blau reprèn la competició europea amb el partit d'anada dels setzens de final de la Lliga Europa al camp del Wolverhampton.

L'equip que dirigeix Abelardo no renuncia a res malgrat que és molt conscient que la principal prioritat és assegurar la permanència a la Lliga, perquè, encara que està immers en una dinàmica positiva, l'Espanyol és el cuer de Primera. El davanter Raúl De Tomás continua amb molèsties i s'ha exercitat al marge dels seus companys, fet que fa pensar que és dubte seriós de cara a la visita del Molineux Stadium.

Després de l'entrenament, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació Fernando Calero i ha deixat clar que no vol ni a sentir a parlar de prioritzar la Lliga abans que la competició europea:

"Seria il·lògic llançar Europa a les escombraries. És un regal i tots volem jugar-la. Volem competir i arribar el més lluny possible"

Sobre el seu futur, el futbolista ha assegurat que vol continuar vestint la samarreta de l'Espanyol

"En cap moment m'he plantejat sortir. Vull triomfar aquí. Els rumors que han sortit no són certs. Vull demostrar que puc jugar aquí"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut