L'Espanyol, tou en defensa, no pot amb un Sevilla que trenca una ratxa de 14 mesos sense guanyar a domicili

L'Espanyol perd amb el Sevilla a Cornellà-el Prat (1-3) i no aconsegueix canviar la dinàmica. Amb aquesta derrota, els blanc-i-blaus sumen un punt dels últims dotze possibles. Sergio García, pels blanc-i-blaus i Fazio, Vitolo i Bacca, pel conjunt andalús, han estat els golejadors del partit.

El Sevilla ha aconseguit el gol en només tres minuts i a la primera arribada a l'àrea defensada per Casilla. Ha estat a través d'una jugada d'estratègia que ha acabat amb Fazio, de cap, avançant-se a Sidnei per marcar el gol. En només deu minuts ha arribat el segon gol andalús. L'acció, un altre cop d'estratègia, ha començat en un córner i el refús posterior de Rakitic ha estat aprofitat per Vitolo que amb un xut creuat ha superat el porter blanc-i-blau. El Sevilla amb molta intensitat i pressionant durant els primers trenta minuts ha anat baixant el ritme i l'Espanyol ho ha aprofitat per anotar el primer. L'acció ha començat a través d'una passada de Lanzarote a Sergio García, al qual Alberto Moreno no ha pogut aturar, i el jugador blanc-i-blau ha superat Beto. L'Espanyol, des de l'enfrontament amb l'Atlètic de Madrid, no marcava i d'això ja en feia quatre jornades.

L'equip dirigit per Aguirre ha generat la primera ocasió de perill de la segona part al minut 55 amb una centrada xut de Fuentes. Tot seguit, una combinació entre Córdoba i Victor Sánchez ha estat l'acció més clara per empatar el partit. El Sevilla, però, ha aconseguit el tercer a través d'una acció individual de Carlos Bacca que ha superat la defensa blanc-i-blava per batre Casilla sense problemes. A cinc minuts del final, els blanc-i-blaus s'han quedat amb 10 homes al terreny de joc per l'expulsió de Víctor Sánchez després de veure la segona targeta groga per una entrada a Iborra. El Sevilla, a través de Perotti ha pogut ampliar l'avantatge a les acaballes d'un partit que significa la segona derrota consecutiva d'un Espanyol que només ha sumat un punt dels últims dotze possibles. El Sevilla, per la seva banda, trenca una ratxa de 14 mesos sense guanyar a domicili.