L'expedició de l'Espanyol ha viatjat al matí cap a l'Equador (RCD Espanyol)
Els jugadors de l'Espanyol en un dels viatges d'aquesta temporada (RCD Espanyol)
Espanyol

L'Espanyol tornarà a la feina el 6 de juliol i farà una estada de pretemporada a Europa

El club confirma l'estada a Garòs, del 8 al 12 de juliol, i disputarà diversos amistosos a Europa davant equips professionals

Actualitzat

L'Espanyol ha fet públic el seu plàning de la pretemporada del primer equip. L'equip entrenat per Sergio González està de vacances, i no tornarà a la feina fins a principis del mes que ve. Edilluns 6 de juliol els jugadors estan convocats per fer proves mèdiques i físiques, i el dia 8 la plantilla es desplaçarà a la Vall d'Aran per fer-hi l'habitual "stage" inicial. La plantilla s'exercitarà en l'entorn natural aranès i el camp de futbol municipal de Naut Aran, a Garòs. Un "stage" que serà més curt que l'habitual, només 5 dies, fins al diumenge 12.

A partir d'aleshores, l'Espanyol treballarà uns dies més a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs abans de fer una segona estada, la penúltima setmana de juliol, aquest cop en un país europeu, que inclourà amistosos.

A més, també està previst que fins a mitjans d'agost, data de l'inici de la Lliga 2015-2016, l'equip alterni el treball a la Ciutat Esportiva amb desplaçaments per Europa per disputar partits amistosos que serveixin per culminar la posada a punt de l'equip de cara a la pròxima temporada esportiva.

Anar al contingut